Üres

Összesen: 0 Ft

Cégbemutató

NÉHÁNY HASZNOS INFORMÁCIÓ CÉGÜNKRŐL

Kik vagyunk és mit csinálunk?

20 éve működő, saját tulajdonban lévő családi vállalkozás vagyunk, háztartási gépek felújításával, értékesítésével és szervizelésével foglalkozunk. Kizárólag Miele márkára specializálódtunk, kivételt képez néhány prémiumkategóriás márka, mint pl. Jura és Gaggenau.

Tevékenységünk két fő részből áll:
-    teljesen felújítunk minden elektromos háztartási készüléket (mosógép, szárítógép, mosogatógép, tűzhely, sütő, porszívó, mikro, kávégép) mielőtt eladásra kínáljuk őket 2 illetve 1 év teljeskörű garanciával  
-    vállaljuk Miele háztartási és ipari berendezések karbantartását és javítását

A Miele gépeket 20 év élettartamra tervezik, de a kiemelkedően jó minőségű anyagoknak és a precíz német tervezésnek köszönhetően ez az élettartam, szinte korlátlan ideig kitolható.

Hogyan dolgozunk?

Minden gépet állapottól függetlenül szétszerelünk. Első munkafolyamat az alkatrészek megtisztítása.  
A sérült alkatrészeket kicseréljük.
Egy másik munkafolyamat a motor csapágyazása – ezt kivétel nélkül minden gépnél elvégezzük. Kicseréljük a kopóalkatrészeket: szénkefék, lengéscsillapítók, szimmeringek.
A látszó műanyag alkatrészeket ezen felül csiszoljuk, polírozzuk  hogy esztétikailag is kifogástalan látványt nyújtsanak.
Ezután összerakjuk a gépet, és következik a tesztelés. Minden gépet alapos teszt alá vetünk, mielőtt eladásra kínáljuk őket.