Üres

Összesen: 0 Ft

Legler & Társa Kft infrastrukturális és technológiai fejlesztése

 

2022.09.10

 

Sajtóközlemény

Legler & Társa Kft infrastrukturális és technológiai fejlesztése

 

Telephelyünkön a Széchényi 2020 program keretében 10 millió forintos európai uniós támogatással új korszerű műhely, öltöző, fürdő és iroda helyiségek kerültek kialakításra, továbbá elvégeztük az épület energetikai korszerűsítését, szigeteléssel és gazdaságos fűtő-hűtő rendszer kiépítésével.

Technológiai fejlesztésként beszereztünk egy szemcseszóró kabint, amely környezetkímélő működése mellett hatékonyabbá tette a munkavégzést.

 

A fejlesztést a Legler & Társa Kft a 9099 Pér, Szent László utca 18. szám alatt található telephelyén végezte. A fejlesztés célja, hogy a munkavégzésünk körülményeit javítsuk folyamatos fejlődésünknek teret biztosítsunk és a technológiánkat a hatékonyság és a környezetvédelem érdekében alakítsuk át. A fejlesztés eredményeként tágasabb korszerűbb műhelyben dolgozhatunk, amely így lehetővé teszi cégünk további növekedését. Dolgozóink munkakörülményei nagyban javultak. A projekt a Széchényi 2020 program keretében 10 millió forintos európai uniós támogatás segítségével valósult meg.

 

A beruházásnak köszönhetően cégünk 4 munkahelyet tud megőrizni és további munkahelyek teremtésére nyílt lehetősége.

 

A projektről bővebb információt a www.mielelegler.hu oldalon olvashatnak.

 

 

További információ kérhető:

Legler Csaba, sajtóreferens

+36205145941, mielelegler@gmail.com